© 2019 Magna Technica Ltd. / Магна Техника ЕООД.

България, 7000 Русе

ул. Арда 2

-

Bulgaria, 7000 Ruse

2 Arda str.

Кои сме ние?

Стараем се да бъдем партньор, на когото да можете да разчитате, независимо от променящите се условия. Екипът ни се състои, както от хора с богат опит, така и от хора с развиващ се потенциал и нестихващ ентусиазъм. Вярваме, че именно тази комбинация е формула за успех.

Какво предлагаме?

КОРЕКТНОСТ и РЕШЕНИЯ! Да, естествено продуктите, които предлагаме са изключително важни, но за нас по-важен е нашия партньор. Желаем коректност в двустранните си отношения, било то с клиенти, производители, доставчици или други партньори. Но тази коректност няма да има смисъл, ако не можем да предоставим и адекватни решения за създалите се пред нашите партньори предизвикателства.

Естествено техниката не бива да остава на заден план. Предлагаме богата гама от селскостопански машини и оборудване: прикачни пръскачки Boguslav (Украйна), шредери Becchio & Mandrile (Италия), косачки DCM (Италия), култиватори K.Wallner (Германия), култиватори и валяци Güttler (Германия), овощарски пръскачки Mitterer (Италия), торачки Eurospand (Италия), сеносъбирачи DCM (Италия), ремаркета Ferruzza (Италия), дискови брани Pasto Италия, GPS навигационии системи Topcon, челни товарачи за трактори и приспособления Sigma4 (Италия), влагомери Wile (Финландия). Също така не трябва да забравяме и пълна гама общинска техника Pronar (Полша): снегопочистващи гребла, роторни снегорини, разпръсквачи за сол и пясък, почистващи машини, косачки, шредери, ремаркета, сметопреработващи машини.

 

Естествено, тази техника не би била ефективна без качествена поддръжка. Разполагаме с екип от обучени специалисти, готови да се справят с всяка ситуация. Също така предлагаме резервни части за John Deere, Massey Ferguson, Manitou, Kuhn, както и за много други марки. Можем да помогнем и с филтри John Deere и Donaldson и масла John Deere и Italiana Petroli.

 

​Ако имате нужда от каквото и да било извън тази богата гама, ще направим всичко възможно да отговорим на нуждите Ви!

Нашият екип
Кристофър Хъртарски

мениджър продажби и маркетинг

 

Кристофър Хъртарски е най-младият член на екипа. Той е отговорен до Вас да достигне най-актуалната информация и да Ви предложи продуктите, които да подобрят ефективността на Вашето стопанство.

Цвета Касабова

офис мениджър

 

Цвета Касабова е единствената дама в колектива и като такава внася повече цвят в него. Тя е човекът по документалните въпроси. Също така с радост ще Ви помогне при заявка за консумативи за Вашата техника.