© 2019 Magna Technica Ltd. / Магна Техника ЕООД.

България, 7000 Русе

ул. Арда 2

-

Bulgaria, 7000 Ruse

2 Arda str.

Култиватори

Fieldmeister LK
Този мощен комбинатор е идеален за интензивна предсеитбена подготовка. Предната пружинна секция изравнява грубите бразди, здравите двойни пружини аерират, разрохкват почвата и вграждат растителните остатъци, валяците Güttler PW повторно заздравяват почвата.
PrimusPlus
Този култиватор е идеален за обработка на срърнища след жътва. Има варианти с 2 и с 3 реда работни органи. Работните органи се справят с дълбока обработка (между 15 и 33 см), след което дисковата секция раздробява почвата, а патентования валяк на Guttler консолидира горния почвен слой.
SuperMaxx 30/50/60
SuperMaxx без съмнение е сред най-универсалните култиватори, налични на пазара. Регулирането на дълбочината на работните органи прави този култиватор идеален за разграждане на горните слоеве на почвата при интегриране на растителни остатъци и контрол на плевелите, както и за предсеитбена подготовка.
SuperMaxx 900/1000/1200
Това е прикачната версия на серията SuperMaxx 30/50/60. Предлага се в работни ширини от 9, 10 и 12 м. Стандартно е оборудван с предна секция с плоски пружини за заравняване на груби бразди, 7 реда двойни пружини и Güttler валяци за повторно укрепване на сеитбеното легло.
Show More
 
Иглена брана StrawMaster
Wallner StrawMaster е брана за слама, с 5 реда работни органи за интегриране на растителните остатъци в почвата след жътва, за активирането на вторичния растеж на постоянно затревени площи, преди сеитба за пролетна подготовка на почвата с обработка до 5 см дълбочина.
Продълбочител WTL 300/6
Почвата е дълбоко раздробена и аерирана без да се обръща. Така растителното покритие на почвата е спасено. Машината е с 3 десни и съответно 3 леви остриета, изработени от специална закалена стомана. С възможност за прикачване на нормален или аериращ валяк след продълбочителя.
Сечка Cutterbar CM
Двойна сечка с възможност за окачване както на преден, така и на заден навес. Има несгъваеми варианти с работна ширина от 2.5 и 3 метра, както и сгъваеми с работна ширина 4.50, 5, 6 и 7.20 м.
Show More

Видео

Култиватор Guttler Primus Plus 300-2

Иглена брана Wallner Straw Master