Култиватори

SuperMaxx CULTI
SuperMaxx без съмнение е сред най-универсалните култиватори, налични на пазара. Машината е с 5 реда работни органи, за разлика от повечето култиватори от "лек" тип. Едно от уникалните предимства на култиваторът CULTI версията е валякът - патент и запазена марка на Güttler. Като допълнителна опция и за оптимален резултат при пролетна обработка препоръчваме култиваторът да бъде оборудван с подравнителна секция FlatSpring.
SuperMaxx BIO
SuperMaxx без съмнение е сред най-универсалните култиватори, налични на пазара. Машината е с 5 реда работни органи, за разлика от повечето култиватори от "лек" тип. BIO версията е оборудвана с иглена секция след основните работни органи с цел заравняване и работа в по-влажни условия напролет, и за равномерно разпределяне на растителните остатъци при работа след жътва. За оптимален резултат при пролетна обработка препоръчваме култиваторът да бъде оборудван с подравнителна секция FlatSpring.
PrimusPlus
Güttler PrimusPlus е идеален за обработка на срърнища след жътва. Оборудван е с 3 реда работни органи. Култиваторът се справя без проблем с дълбока обработка (до 33 см). Primus Plus е оборудван с дискова секция след основните работни органи, която допълнително раздробява почвата и заличава браздите, а патентования валяк Güttler консолидира горния почвен слой.
Fieldmeister LK
Güttler Feldmeister LK е мощен компактор, идеален за интензивна предсеитбена подготовка. Предната подравнителна секция FlatSpring изравнява грубите бразди, здравите двойни пружини аерират, разрохкват почвата и вграждат растителните остатъци, валяците Güttler PW повторно заздравяват почвата и подготвят перфектно сеитбено легло.
Show More
 
Иглена брана StrawMaster
Wallner StrawMaster е брана за слама, с 5 реда работни органи за интегриране на растителните остатъци в почвата след жътва, за активирането на вторичния растеж на постоянно затревени площи, преди сеитба за пролетна подготовка на почвата с обработка до 5 см дълбочина.
Продълбочител WTL 300/6
Почвата е дълбоко раздробена и аерирана без да се обръща. Така растителното покритие на почвата е спасено. Машината е с 3 десни и съответно 3 леви остриета, изработени от специална закалена стомана. С възможност за прикачване на нормален или аериращ валяк след продълбочителя.
Сечка Cutterbar CM
Двойна сечка с възможност за окачване както на преден, така и на заден навес. Има несгъваеми варианти с работна ширина от 2.5 и 3 метра, както и сгъваеми с работна ширина 4.50, 5, 6 и 7.20 м.
Show More

Видео

Култиватор Güttler SuperMaxx

Иглена брана K.Wallner StrawMaster

© 2020 Магна Техника ЕООД.

България, 7000 Русе

ул. Арда 2