top of page

Дискови брани

Akpil logo
серия Bison XL
серия Bison XL

Тежък тип брана, с хидарвлично сгъване/разгъване, като може да се поръча навесна и прикачна. Предлага се в работни ширини от 4 до 6 метра. Машината е оборувана със самостоятелни дискове (610 х 5 мм) с необслужваеми лагери и защита с гумени тампони. Разстоянието между дисковите секции е 100 см. Има голямо разнообразие от възможни валяци, както и размери и видове дискове.

press to zoom
серия Bison
серия Bison

Тежък тип навесна дискова брана. Предлага се в работни ширини от 2.50 до 4.00 метра. Машината е оборувана със самостоятелни дискове (610 х 5 мм) с необслужваеми лагери и защита с гумени тампони. Разстоянието между дисковите секции е 100 см. Има голямо разнообразие от възможни валяци, както и размери и видове дискове.

press to zoom
серия Tigre XL
серия Tigre XL

Тежък тип брана, с хидарвлично сгъване/разгъване, като може да се поръча навесна и прикачна. Предлага се в работни ширини от 4 до 6 метра. Машината е оборувана със самостоятелни дискове (610 х 5 мм) с необслужваеми лагери и защита с пружини. Разстоянието между дисковите секции е 130 см. Има голямо разнообразие от възможни валяци, както и размери и видове дискове.

press to zoom
серия Tigre
серия Tigre

Тежък тип навесна дискова брана. Предлага се в работни ширини от 2.50 до 4.00 метра. Машината е оборувана със самостоятелни дискове (610 х 5 мм) с необслужваеми лагери и защита с пружини. Разстоянието между дисковите секции е 105 см. Има голямо разнообразие от възможни валяци, както и размери и видове дискове.

press to zoom
серия Gepard XL
серия Gepard XL

Лек тип дискова брана, с хидарвлично сгъване/разгъване, като може да се поръча навесна и прикачна. Предлага се в работни ширини от 4 до 6 метра. Машината е оборувана със самостоятелни дискове (560 х 4 мм) с необслужваеми лагери и защита с гумени тампони. Разстоянието между дисковите секции е 100 см. Има голямо разнообразие от възможни валяци, както и размери и видове дискове.

press to zoom
серия Gepard
серия Gepard

Лек тип навесна дискова брана. Предлага се в работни ширини от 1.75 до 4.00 метра. Машината е оборувана със самостоятелни дискове (560 х 4 мм) с необслужваеми лагери и защита с гумени тампони. Разстоянието между дисковите секции е 75 см. Има голямо разнообразие от възможни валяци, както и размери и видове дискове.

press to zoom

Akpil Bison XL 60

bottom of page