Тороразпръскваща техника

Навесни тороразпръсквачки с два диска

Серия Galileo
Серията Galileo притежава всички отличителни черти на високия клас тороразпръсквачки Eurospand: системите Vibro и TPS, широко използване на неръждаема стомана, изключително функционално удобство на товарене и висок капацитет. Ниския профил на бункера дава възможност за лесно зареждане с чували и кофи. Mоделът се предлага различни варианти на капацитет: 600 литра на базовата версия, 1100 литра с една надстройка, или 1600 литра с две надстройки. Ширина на разпръскване: до 18 м.
Серия Jolly
Професионална тороразпръсквачка с два разпръскващи диска. Тя се характеризира с водещи технологии, дизайн и модулност, както и с богат избор на капацитет и разпространение ширини. Тя се предлага в капацитети от 850 до 3000 литра. Серията Jolly има 4 модела в зависимост от ширината на разпръскване: до 18, 24, 28, 32 m. Предлага се и вариант с електронно управление.
Серия Elettra
Професионална тороразпръсквачка с два разпръскващи диска и електронно управление. Серията Elettra добавя към високи стандартни характеристики на Jolly Series електронно калибриране на скорост на движение и система за претегляне (опция), за да се спазва зададената норма независимо от всяка промяна на скоростта на движение и на физическите характеристики на употребявания тор. Тя се предлага в капацитети от 1400 до 3000 литра. Ширина на разпръскване: до 24 или до 32 м.
Show More

Тороразпръсквачки за овощни култури

Серия David Fruit
DAVID Fruit са торачки с намалени габарити, за да работят в малки пространства и в редове. Серията DAVID са здрави, идеални за малки трактори и от съществено значение за тесни проходи между растенията в реда. Ширина на разпръскване при локализирано разпръскване в ред е от 2 до 5 м. Когато се използва в открито поле тя може да разпръсква до 12 m. DAVID Fruit се предлага в 3 различни капацитета: 600, 800 и 1000 литра.
Show More

Eurospand Elettra

Eurospand David Fruit

© 2020 Магна Техника ЕООД.

България, 7000 Русе

ул. Арда 2