Челни товарачи за трактори и приспособления

Челни товарачи за трактори

Серия Chrome
Серията CHROME, напълно актуализирана като дизайн и работа, са изключително надеждни машини поради враждането на най-нови инжинерни решения и са с изключително конкурентни цени в рамките на този пазарен сегмент.
Серия Iron
Серията IRON, напълно актуализирана като дизайн и работа, са изключително надеждни машини поради враждането на най-нови инжинерни решения и са с изключително конкурентни цени в рамките на този пазарен сегмент. Със замяната железните тръби с гъвкави тръби, става възможно частичното интегриране на хидравликата от вътрешната страна на стрелата, като по този начин се осигурява по-добра защита, по-добра видимост и намалява натрупването на мръсотия.
Серия Gold
Новата гама GOLD предлага множество възможности за самонивелиране на прикачния инвентар и повишена подемна сила. Той е снабден стандартно с GENIUS система. За серията GOLD, секцията на стрелата се формира от метална пластина във външната зона и профил C във вътрешната зона, идеално решение от гледна точка на голяма здравина и цялостната лекота.
Серия Titanium
Серията TITANIUM съчетава мощност с високо технологични решения, идеалната комбинация от подемна сила и пълна гама оборудване за професионална употреба. Всички хидравлични тръби са обхванати от защитни плочи, които да ги защитават напълно. Плочите могат лесно да бъдат отстранени в случай на нужда при обслужване. Благодарение на това оборудване видимостта е силно подобрена и се възпрепятства натрупването на мръсотия по тръбите.
Серия Platinum
Най-високото постижение на Sigma 4 челни товарачи комбинира най-добро изпълнение, съвременни технологии и мощност, заедно с пълна гама прикачен инвентар подходящ за ежедневна професионална употреба. Тази серия е сляла хармоничен и приятен дизайн със силата, необходима за извършване на най-тежките селскостопански задачи. Товарачите от серията PLATINUM са стандартно оборудвани със системите GENIUS и FLASH.
Show More

Приспособления за челни товарачи

BT
Earth Bucket
BC
Cereal Bucket
B41
4-in-1 Bucket
BM
Multipurpose Bucket
BK
Multigrab Bucket
BB
Beet Bucket
FP
Pallet Fork
FPT
Pallet Fork with Side Shift
FPT-S
Pallet Fork with Side Shift Case Grab
FT
Log Grab
FSC
Sillage Cutter Grab
FSA
Stone Bucket
BRO
Round Bale Fork
BRO-NZ
Round Bale Fork
BRO/T
Round Bale Fork with Side Shift
BRO/PO
Rear Mounted Round Bale Fork
BRO/TE
Round Bale Fork with Extra Lift
BB2
Large Square Bale Fork
FLE-T
Manure Grab
FLET-NZ
Manure Grab
FLE
Manure Fork
FMR
Grab for Wrapped Bales
BRM
Grab for Round Bales
LAI
Mechanical Tilting Blade
Show More

© 2020 Магна Техника ЕООД.

България, 7000 Русе

ул. Арда 2