Челни товарачи за трактори и приспособления

Sigma4 logo

Челни товарачи за трактори

Серия Chrome
Серия Chrome

Серията CHROME, напълно актуализирана като дизайн и работа, са изключително надеждни машини поради враждането на най-нови инжинерни решения и са с изключително конкурентни цени в рамките на този пазарен сегмент.

Серия Iron
Серия Iron

Серията IRON, напълно актуализирана като дизайн и работа, са изключително надеждни машини поради враждането на най-нови инжинерни решения и са с изключително конкурентни цени в рамките на този пазарен сегмент. Със замяната железните тръби с гъвкави тръби, става възможно частичното интегриране на хидравликата от вътрешната страна на стрелата, като по този начин се осигурява по-добра защита, по-добра видимост и намалява натрупването на мръсотия.

Серия Gold
Серия Gold

Новата гама GOLD предлага множество възможности за самонивелиране на прикачния инвентар и повишена подемна сила. Той е снабден стандартно с GENIUS система. За серията GOLD, секцията на стрелата се формира от метална пластина във външната зона и профил C във вътрешната зона, идеално решение от гледна точка на голяма здравина и цялостната лекота.

Серия Titanium
Серия Titanium

Серията TITANIUM съчетава мощност с високо технологични решения, идеалната комбинация от подемна сила и пълна гама оборудване за професионална употреба. Всички хидравлични тръби са обхванати от защитни плочи, които да ги защитават напълно. Плочите могат лесно да бъдат отстранени в случай на нужда при обслужване. Благодарение на това оборудване видимостта е силно подобрена и се възпрепятства натрупването на мръсотия по тръбите.

Серия Platinum
Серия Platinum

Най-високото постижение на Sigma 4 челни товарачи комбинира най-добро изпълнение, съвременни технологии и мощност, заедно с пълна гама прикачен инвентар подходящ за ежедневна професионална употреба. Тази серия е сляла хармоничен и приятен дизайн със силата, необходима за извършване на най-тежките селскостопански задачи. Товарачите от серията PLATINUM са стандартно оборудвани със системите GENIUS и FLASH.

Приспособления за челни товарачи

BT
BT

Earth Bucket

BC
BC

Cereal Bucket

B41
B41

4-in-1 Bucket

BM
BM

Multipurpose Bucket

BK
BK

Multigrab Bucket

BB
BB

Beet Bucket

FP
FP

Pallet Fork

FPT
FPT

Pallet Fork with Side Shift

FPT-S
FPT-S

Pallet Fork with Side Shift Case Grab

FT
FT

Log Grab

FSC
FSC

Sillage Cutter Grab

FSA
FSA

Stone Bucket

BRO
BRO

Round Bale Fork

BRO-NZ
BRO-NZ

Round Bale Fork

BRO/T
BRO/T

Round Bale Fork with Side Shift

BRO/PO
BRO/PO

Rear Mounted Round Bale Fork

BRO/TE
BRO/TE

Round Bale Fork with Extra Lift

BB2
BB2

Large Square Bale Fork

FLE-T
FLE-T

Manure Grab

FLET-NZ
FLET-NZ

Manure Grab

FLE
FLE

Manure Fork

FMR
FMR

Grab for Wrapped Bales

BRM
BRM

Grab for Round Bales

LAI
LAI

Mechanical Tilting Blade