Косачки и сеносъбирачи

DCM Italia Logo

Дискови косачки

серия DLN
серия DLN

Дисковите косачки модел DLN се предлагат във версии с 3, 4, 5, 6, 7 и 8 диска (ширина между 120 и 320 см), за да са подходящи за всякакви изисквания и видове трактори. Този модел косачки предоставят чист откос с високо качество дори и при полягане на тревата. Предлагат се с хидравлично сгъване/разгъване.

серия DLN F
серия DLN F

Дисковите косачки за предно окачване модел DLN-F са подходящи за трактори 20 к.с.+. Конструкцията е олекотена, което позволява косачките да се използват от малки трактори 20-50 к.с. Този модел се предлага също и оборудван с кондиционер.

серия DLN C
серия DLN C

Косачки модел DLN-C са оборудвани с кондиционер за пречупване на фуража с цел по-добро изсъхване. Този модел се предлага във варианти с 5, 6 и 7 диска (между 210 и 280 см) Стандартно косачките са оборудвани с кондиционер с 2 спираловидни ролера с гумено покритие. Ако е необходимо може да се оборудва и с кондиционер с метални чукове.

Палцови косачки

серия BF
серия BF

Палцовите косачки BF се предлагат в 5 различни размера: между 165 и 270 см. Има варианти на палците да са с нитове или с болтове. Също така има варианти и за механично или хидравлично сгъване и разгъване. DCM Italia Srl. имат патентован модел BF DA SA, при който има възможност за бърза смяна на режещите елементи.

серия BF MJ
серия BF MJ

Палцовите косачки BF MJ се предлагат в 4 различни размера: между 105 и 150 см, и са предназначени за малки трактори. Има варианти на палците да са с нитове или с болтове. Също така има варианти и за механично или хидравлично сгъване и разгъване. Моделът BF MJ може да реже и във вертикално положение, което е подходящо за подрязване на храсти.

Сеносъбирачи и клоносъбирачи

серия GA
серия GA

Роторните сеносъбирачи серия GA на DCM Italia Srl. предоставят висококачествена работа и са много добро решение за събиране на откоса на различни видове фуражи. Предлагат се в работни ширини между 2,00 и 4,60 м.

серия GA RAMI
серия GA RAMI

Роторният клоносъбирач GA RAMI е много добро решение за събиране на клони след резитба в овощни градини и лозя. Може да се поръча във вариант с механично или хидравлично изместване. Предлага се в 2 различни размера: 140 и 160 см.

серия SP
серия SP

Сеносъбирачите SP позволяват обръщане и събиране на откоси без да се използва ВОМ на трактора. Предлага се богата гама от работни ширини: между 1,30 и 10,00 м.

Сеноразпръсквачи

серия GVF
серия GVF

Сеноразпръсквачите GVF се предлагат във варианти с 2, 4 или 6 ротора и работни ширини между 2,00 и 6,60 м. Те са подходящи за обръщане и разпръскване на всякакви видове фуражи.

DCM BF MJ 150