top of page

Косачки и сеносъбирачи

DCM Italia Logo

Дискови косачки

серия DLN
серия DLN

Дисковите косачки модел DLN се предлагат във версии с 3, 4, 5, 6, 7 и 8 диска (ширина между 120 и 320 см), за да са подходящи за всякакви изисквания и видове трактори. Този модел косачки предоставят чист откос с високо качество дори и при полягане на тревата. Предлагат се с хидравлично сгъване/разгъване.

press to zoom
серия DLN F
серия DLN F

Дисковите косачки за предно окачване модел DLN-F са подходящи за трактори 20 к.с.+. Конструкцията е олекотена, което позволява косачките да се използват от малки трактори 20-50 к.с. Този модел се предлага също и оборудван с кондиционер.

press to zoom
серия DLN C
серия DLN C

Косачки модел DLN-C са оборудвани с кондиционер за пречупване на фуража с цел по-добро изсъхване. Този модел се предлага във варианти с 5, 6 и 7 диска (между 210 и 280 см) Стандартно косачките са оборудвани с кондиционер с 2 спираловидни ролера с гумено покритие. Ако е необходимо може да се оборудва и с кондиционер с метални чукове.

press to zoom

Палцови косачки

серия BF
серия BF

Палцовите косачки BF се предлагат в 5 различни размера: между 165 и 270 см. Има варианти на палците да са с нитове или с болтове. Също така има варианти и за механично или хидравлично сгъване и разгъване. DCM Italia Srl. имат патентован модел BF DA SA, при който има възможност за бърза смяна на режещите елементи.

press to zoom
серия BF MJ
серия BF MJ

Палцовите косачки BF MJ се предлагат в 4 различни размера: между 105 и 150 см, и са предназначени за малки трактори. Има варианти на палците да са с нитове или с болтове. Също така има варианти и за механично или хидравлично сгъване и разгъване. Моделът BF MJ може да реже и във вертикално положение, което е подходящо за подрязване на храсти.

press to zoom

Сеносъбирачи и клоносъбирачи

серия GA
серия GA

Роторните сеносъбирачи серия GA на DCM Italia Srl. предоставят висококачествена работа и са много добро решение за събиране на откоса на различни видове фуражи. Предлагат се в работни ширини между 2,00 и 4,60 м.

press to zoom
серия GA RAMI
серия GA RAMI

Роторният клоносъбирач GA RAMI е много добро решение за събиране на клони след резитба в овощни градини и лозя. Може да се поръча във вариант с механично или хидравлично изместване. Предлага се в 2 различни размера: 140 и 160 см.

press to zoom
серия SP
серия SP

Сеносъбирачите SP позволяват обръщане и събиране на откоси без да се използва ВОМ на трактора. Предлага се богата гама от работни ширини: между 1,30 и 10,00 м.

press to zoom

Сеноразпръсквачи

серия GVF
серия GVF

Сеноразпръсквачите GVF се предлагат във варианти с 2, 4 или 6 ротора и работни ширини между 2,00 и 6,60 м. Те са подходящи за обръщане и разпръскване на всякакви видове фуражи.

press to zoom

DCM BF MJ 150

bottom of page