Косачки и сеносъбирачи

Дискови косачки

серия DLN
Дисковите косачки модел DLN се предлагат във версии с 3, 4, 5, 6, 7 и 8 диска (ширина между 120 и 320 см), за да са подходящи за всякакви изисквания и видове трактори. Този модел косачки предоставят чист откос с високо качество дори и при полягане на тревата. Предлагат се с хидравлично сгъване/разгъване.
серия DLN F
Дисковите косачки за предно окачване модел DLN-F са подходящи за трактори 20 к.с.+. Конструкцията е олекотена, което позволява косачките да се използват от малки трактори 20-50 к.с. Този модел се предлага също и оборудван с кондиционер.
серия DLN C
Косачки модел DLN-C са оборудвани с кондиционер за пречупване на фуража с цел по-добро изсъхване. Този модел се предлага във варианти с 5, 6 и 7 диска (между 210 и 280 см) Стандартно косачките са оборудвани с кондиционер с 2 спираловидни ролера с гумено покритие. Ако е необходимо може да се оборудва и с кондиционер с метални чукове.
Show More

Палцови косачки

серия BF
Палцовите косачки BF се предлагат в 5 различни размера: между 165 и 270 см. Има варианти на палците да са с нитове или с болтове. Също така има варианти и за механично или хидравлично сгъване и разгъване. DCM Italia Srl. имат патентован модел BF DA SA, при който има възможност за бърза смяна на режещите елементи.
серия BF MJ
Палцовите косачки BF MJ се предлагат в 4 различни размера: между 105 и 150 см, и са предназначени за малки трактори. Има варианти на палците да са с нитове или с болтове. Също така има варианти и за механично или хидравлично сгъване и разгъване. Моделът BF MJ може да реже и във вертикално положение, което е подходящо за подрязване на храсти.
Show More

Сеносъбирачи и клоносъбирачи

серия GA
Роторните сеносъбирачи серия GA на DCM Italia Srl. предоставят висококачествена работа и са много добро решение за събиране на откоса на различни видове фуражи. Предлагат се в работни ширини между 2,00 и 4,60 м.
серия GA RAMI
Роторният клоносъбирач GA RAMI е много добро решение за събиране на клони след резитба в овощни градини и лозя. Може да се поръча във вариант с механично или хидравлично изместване. Предлага се в 2 различни размера: 140 и 160 см.
серия SP
Сеносъбирачите SP позволяват обръщане и събиране на откоси без да се използва ВОМ на трактора. Предлага се богата гама от работни ширини: между 1,30 и 10,00 м.
Show More

Сеноразпръсквачи

серия GVF
Сеноразпръсквачите GVF се предлагат във варианти с 2, 4 или 6 ротора и работни ширини между 2,00 и 6,60 м. Те са подходящи за обръщане и разпръскване на всякакви видове фуражи.
Show More

DCM BF MJ 150

© 2020 Магна Техника ЕООД.

България, 7000 Русе

ул. Арда 2

серия SP

Сеносъбирачите SP позволяват обръщане и събиране на откоси без да се използва ВОМ на трактора. Предлага се богата гама от работни ширини: между 1,30 и 10,00 м.