Плугове

Overum-logo.png
Серия CVL/DVL
Серия CVL/DVL

Обръщателен полу-навесен плуг. CVL се предлага с 4-7 тела, а DVL с от 5 до 8 тела. И двата модела имат здрави рами с висок просвет. Тясната транспортна широчина, ниският център на тежестта и доброто разпределение на теглото позволяват бърз и безопасен транспорт, без да се нарушава способността за управление на грубите повърхности.

press to zoom
Серия CX
Серия CX

Навесен обръщателен плуг с работна ширина с хидравлично управление. Överum Vari Flex CX е серия от напълно навесни обръщателни плугове за трактори до 160 к.с. Гамата се състои от три, четири или пет корпусни варианти.

press to zoom
Akpil logo
серия Magna
серия Magna

Обръщателни полу-навесни плугове с хидравлична или болтова защита. Могат да се поръчат с от 5 до 8 тела, като разстоянието между телата е 105 см. Плуговете от тази серия са с греда 160х160х10 мм, като са предвидени за работа и в най-трудните условия. Може да се поръча както с цели, така и с лентови дъски.

press to zoom
серия HP XL
серия HP XL

Обръщателни навесни плугове с хидравлична защита. Могат да се поръчат с от 4 до 6 тела, като разстоянието между телата е 85 или 105 см. Плуговете от тази серия са с греда 160х160х10 мм, като са предвидени за работа и в най-трудните условия. Може да се поръча както с цели, така и с лентови дъски.

press to zoom
серия KM 180
серия KM 180

Обръщателни навесни плугове с болтова защита. Могат да се поръчат с от 3 до 6 тела, като разстоянието между телата е 95 или 105 см. Плуговете от тази серия са с греда 1200х120х10 мм, като са предвидени за работа и в най-трудните условия. Може да се поръча както с цели, така и с лентови дъски.

press to zoom
серия KM 80
серия KM 80

Обръщателни навесни плугове с болтова защита. Могат да се поръчат с от 3 до 5 тела, като разстоянието между телата е 85 или 105 см. Плуговете от тази серия са с греда 1200х120х8 мм, като са предвидени за работа и в най-трудните условия. Може да се поръча както с цели, така и с лентови дъски.

press to zoom

Продълбочители

Arbos-logo---200-px.png
Arbos ROCK M2
Arbos ROCK M2

Продълбочителят ARBOS от серията ROCK е проектиран и конструиран така, че да отговаря на всички нужди на потребителите на особено твърд терен, както и при работа на поле с растителни остатъци. Използваната високоустойчива стомана и здравата конструкция правят ROCK продълбочителите подходящи за тежки условия на работа. Всеки работен орган е снабден със защита с предпазен болт. ROCK може да бъде оборудван и с дефлектори, за да разгради по-добре почвата.

press to zoom

Плугове Överum

Плуг Akpil Magna 8 Vario

Продълбочител Arbos ROCK M2