Плугове

Overum-logo.png
Серия CX
Серия CX

Навесен обръщателен плуг с работна ширина с хидравлично управление. Överum Vari Flex CX е серия от напълно навесни обръщателни плугове за трактори до 160 к.с. Гамата се състои от три, четири или пет корпусни варианти.

Серия CVL/DVL
Серия CVL/DVL

Обръщателен полу-навесен плуг. CVL се предлага с 4-7 тела, а DVL с от 5 до 8 тела. И двата модела имат здрави рами с висок просвет. Тясната транспортна широчина, ниският център на тежестта и доброто разпределение на теглото позволяват бърз и безопасен транспорт, без да се нарушава способността за управление на грубите повърхности.

Продълбочители

Arbos-logo---200-px.png
Arbos ROCK M2
Arbos ROCK M2

Продълбочителят ARBOS от серията ROCK е проектиран и конструиран така, че да отговаря на всички нужди на потребителите на особено твърд терен, както и при работа на поле с растителни остатъци. Използваната високоустойчива стомана и здравата конструкция правят ROCK продълбочителите подходящи за тежки условия на работа. Всеки работен орган е снабден със защита с предпазен болт. ROCK може да бъде оборудван и с дефлектори, за да разгради по-добре почвата.

Плугове Överum

Продълбочител Arbos ROCK M2