top of page

Валяци

Matador
Matador

Matador серията са навесни валяци с огромна мощ и в същото с време икономични от гледна точка разход на гориво. Тези валяци о време икономичен разход на гориво. Този валяк работи еднакво брилянтно на тревни площи, за стимулиране на културите, за консолидация на почвата и помага за по-високи добиви. Работните ширини варират от 1,41 м до 4,05 м с тегло от 575 до 1355 кг. Стандартното оборудване включва самопочистващ се призматичен валяк Guttler® ø45/50 см, централно лагеруване и рамка 140 x 80 мм.

press to zoom
OffSet
OffSet

Тази серия има всички предимства, които предоставят Guttler: защита от ерозия на почвата, затваряне на почвените капиляри с цел задържане на влагата в почвата, идеален за предсеитбена подготовка и формиране на сеитбено легло и др. Работните ширини са 4.80 и 6.40 м, с тегло от 2555 до 3320 кг, в зависимост от конфигурацията. Стандартното оборудване включва самопочистващи призматични валяци Güttler ø45/50 см и хидравлично сгъване. Като опция може да се поръча с подравнителна секция FlatSpring.

press to zoom
Master
Master

Master е професионалната серия, подходяща за средни и големи стопанства. Валякът се състои от средна част - 1,80 м и сгъваеми части, които са подвижни за копиране на терена. Работните ширини са от 6.40 до 10.40 м, с тегло от 3350 до 4950 кг, в зависимост от конфигурацията. Стандартното оборудване включва самопочистващи призматични валяци Güttler ø45/50 см и хидравлично сгъване. Като опция може да се поръча иглена секция преди валяците, различни варианти на гуми, пневматични спирачки.

press to zoom
Magnum
Magnum

Флагмeнът на прикачните валяци Güttler - за големи площи и осигуряват изключителна продуктивност. Работната ширина е 12.40 м, разделена на 8 копиращи терена секции, с общо тегло 6 400 кг. Стандартното оборудване включва самопочистващи призматични валяци Güttler ø45/50 см, пневматични сприрачки и хидравлично сгъване. Като опция може да се поръча иглена секция преди валяците, която тежи допълнителни 2300 кг.

press to zoom

Güttler Matador

Güttler Magnum 1240

bottom of page