Сеялки

Сеялки за пролетници

Arbos MS 8130
Тази вакуумна прецизна сеялка с хидравлична телескопична рама позволява на потребителя да премине директно от работно положение в транспортно положение.

Сеялката е много компактна и има ниско навесно тегло.
Arbos MS 8230
Тази вакуумна прецизна сеялка с хидравлична телескопична рама позволява на потребителя да премине директно от работно положение в транспортно положение.

Сеялката е много компактна и има ниско навесно тегло.
Arbos MS TWIN
MS TWIN е двойно-редовата прецизна сеялка от гамата MS 8000, с двойни дискове, позволяващи двойно-редово шахматно засяване.
Сеялката ARBOS MS TWIN позволява засяване с разстояние от 22 см между двойните редове. Благодарение на технологията Easy-Set междуредовите разстояния се настройват изключително бързо, лесно и прецизно.
Show More

Сеялки за есенници

Arbos MEK-X
Механична сеялка за зърнени храни, рапица, соя, люцерна и други фуражи, засявани на слабо обработена почва. Работните органи са ралници и машината има работна ширина 3 м.
MEK
Механична сеялка за зърнени храни, рапица, соя, люцерна и други фуражи. Това е компактна машина със засяващи апарати с единични дискове и има работна ширина от 2,5 до 4 м.
Arbos MSD 2.0
Пневматична сеялка за сеитба с работната ширина варираща от 5 м. до 6 м, със стандартно разстояние между редовете 12,5 см. (още налични разстояния между редовете, ако е необходимо). Четирите дозатора се захранват от електрически двигател и се управляват от монитора на сеялката ARBOS X4. Този монитор позволява плътността на семената да се променя бързо, чрез задаване на желаната стойност. Той също така контролира потока на сеитба за всяка секция.
Arbos MSD 2.0 COMBI
Комбинираните сеялки ARBOS ви позволяват да подготвите почвата и засеете с едно минаване, спестявайки време и усилия. Работната ширина варира от 3,0 м. до 3,5 м, със стандартно разстояние между редовете 12,5 см. Двата дозатора се захранват от електрически двигател и се управляват от монитора на сеялката ARBOS X4. Този монитор позволява плътността на семената да се променя бързо, чрез задаване на желаната стойност. Той също така контролира потока на сеитба за всяка секция.
Show More

No-till сеялки

Arbos UST
Сеялките UST с технология за засяване под повърхността, са разработени за консервираща обработка и сеитба на почвата на всички видове есенни зърнени култури и покривни култури.

Патентования засаждащ агрегат с крила позволява да се получи бразда, чрез повдигане на слой от почвата. След това този слой се изсипва върху семето след преминаването на засаждащия агрегат. Тази технология позволява семената да бъдат засадени без никакъв контакт с растителните остатъци от почвата.
Show More

© 2020 Магна Техника ЕООД.

България, 7000 Русе

ул. Арда 2