top of page

Шредери

B&M-Logo.png

Овощарски шредери

серия BA
серия BA

Шредер за задно окачване. Подходящ е за трева, листа и малки клони (до 6/8 см). Предлага се във варианти с работна ширина между 1,80 - 2,40 м.

press to zoom
серия TB
серия TB

Шредер за задно окачване. Подходящ е за трева, листа и малки клони (до 4/6 см). Предлага се във варианти с работна ширина между 0,90 - 2,40 м.

press to zoom

Професионални шредери

серия MS
серия MS

Шредер за задно окачване. Подходящ е за работа при по-тежки условия като се справя с остатъци от малки дървета и работа в гористи местности (справя се с клони до 15 см). Предлага се във варианти с работна ширина между 1,60 - 3,00 м.

press to zoom
серия MR
серия MR

Шредер както за предно, така и за задно окачване. Подходящ е за работа при по-тежки условия като се справя с остатъци от малки дървета и работа в гористи местности (справя се с клони до 10 см). Предлага се във варианти с работна ширина между 1,80 - 3,00 м.

press to zoom
серия TM
серия TM

Тази серия шредери имат много функции. Подходящ се за работа с трева, царевични стъбла, захарна тръстика, слънчоглед, дървени клони (до 8см диаметър) и др. Може да се използва и за поддържане на пасища и големи зелени пространства. Предлага се във варианти с работна ширина между 2,25 - 8,00 м.

press to zoom

Горски шредери

серия FR
серия FR

Този шредер е подходящ за поддържане на горски масиви. Той има капацитет да надробява трупи до 3 м дължина, както и дървен материал с макс. диаметър от 25 см. Предлага се в работни ширини между 1,60 - 2,25 м

press to zoom

Овощарски шредер модел BA

Шредер модел ТМ

Горски шредер модел FR

bottom of page