Magna Technica logo

Търговия и сервиз

на земеделска техника

Обадете ни се:

продажби:   +359 893 333 595

сервиз:     +359 888 497 997

Кои сме ние

Стараем се да бъдем партньор, на когото да можете да разчитате, независимо от променящите се условия. Екипът ни се състои, както от хора с богат опит, така и от хора с развиващ се потенциал и нестихващ ентусиазъм. Вярваме, че именно тази комбинация е формула за успех. 

Какво предлагаме

КОРЕКТНОСТ и РЕШЕНИЯ! Да, естествено продуктите, които предлагаме са изключително важни, но за нас по-важен е нашия партньор. Желаем коректност в двустранните си отношения, било то с клиенти, производители, доставчици или други партньори. Но тази коректност няма да има смисъл, ако не можем да предоставим и адекватни решения за създалите се пред нашите партньори предизвикателства.​

Техниката, разбира се, не бива да остава на заден план. Предлагаме богата гама от селскостопански машини и оборудване: култиватори и валяци Güttler (Германия/Унгария), почвообработваща и комунална техника Akpil (Полша), шредери Becchio & Mandrile (Италия), косачки и сеносъбирачи DCM Italia (Италия), ремаркета Ferruzza (Италия), GPS навигационии системи Topcon, челни товарачи за трактори и приспособления Sigma4 (Италия). 

Естествено, тази техника не би била ефективна без качествена поддръжка. Разполагаме с екип от обучени специалисти, готови да се справят с всяка ситуация. Също така предлагаме резервни части за John Deere, Massey Ferguson, Manitou, както и за много други марки. Можем да помогнем и с филтри John Deere, Massey Ferguson, Manitou и Donaldson и масла John Deere и Italiana Petroli.

​Ако имате нужда от каквото и да било извън тази богата гама, ще направим всичко възможно да отговорим на нуждите Ви!

Нашият екип

Christopher Hartarski

Кристофър Хъртарски

мениджър продажби и маркетинг


Икономист по образование, с интереси в маркетинга, Кристофър Хъртарски е натоварен със задачата до Вас да достигне най-актуалната информация и да Ви осигури продуктите, които да подобрят ефективността на Вашето стопанство.

Petio Hartarski

Петьо Хъртарски

мениджър сервиз

 

Петьо Хъртарски е най-опитният член на екипа и сърцето на Магна Техника. Той е с повече от 20 години опит в сферата на селскостопанската техника. За него няма тайни в бранша, както и няма невъзможна задача. Способен е да намери решение на всеки един казус.