Кои сме ние?

Стараем се да бъдем партньор, на когото да можете да разчитате, независимо от променящите се условия. Екипът ни се състои, както от хора с богат опит, така и от хора с развиващ се потенциал и нестихващ ентусиазъм. Вярваме, че именно тази комбинация е формула за успех.

Какво предлагаме?

КОРЕКТНОСТ и РЕШЕНИЯ! Да, естествено продуктите, които предлагаме са изключително важни, но за нас по-важен е нашия партньор. Желаем коректност в двустранните си отношения, било то с клиенти, производители, доставчици или други партньори. Но тази коректност няма да има смисъл, ако не можем да предоставим и адекватни решения за създалите се пред нашите партньори предизвикателства.

Техниката, разбира се, не бива да остава на заден план. Предлагаме богата гама от селскостопански машини и оборудване: трактори и прикачен инвентар Arbos (Италия), плугове Overum (Швеция), култиватори и валяци Güttler (Германия), шредери Becchio & Mandrile (Италия), култиватори K.Wallner (Германия), дискови брани Ziegler (Германия), тороразпръскваща техника Eurospand (Италия), косачки и сеносъбирачи DCM Italia (Италия), ремаркета Ferruzza (Италия), GPS навигационии системи Topcon, челни товарачи за трактори и приспособления Sigma4 (Италия). Също така не трябва да забравяме и пълна гама общинска техника Pronar (Полша): снегопочистващи гребла, роторни снегорини, разпръсквачи за сол и пясък, почистващи машини, сметопреработващи машини.

 

Естествено, тази техника не би била ефективна без качествена поддръжка. Разполагаме с екип от обучени специалисти, готови да се справят с всяка ситуация. Също така предлагаме резервни части за John Deere, Massey Ferguson, Manitou, Kuhn, както и за много други марки. Можем да помогнем и с филтри John Deere, Massey Ferguson, Manitou и Donaldson и масла John Deere и Italiana Petroli.

 

​Ако имате нужда от каквото и да било извън тази богата гама, ще направим всичко възможно да отговорим на нуждите Ви!

Нашият екип
Chris 3.jpg
Petio.jpg
Кристофър Хъртарски

мениджър продажби и маркетинг

 

Икономист по образование, с интереси в маркетинга, Кристофър Хъртарски е натоварен със задачата до Вас да достигне най-актуалната информация и да Ви осигури продуктите, които да подобрят ефективността на Вашето стопанство.

Петьо Хъртарски

мениджър сервиз

 

Петьо Хъртарски е най-опитният член на екипа и сърцето на Магна Техника. Той е с повече от 20 години опит в сферата на селскостопанската техника. За него няма тайни в бранша, както и няма невъзможна задача. Способен е да намери решение на всеки един казус.